onsdag 8. april 2009

dag 64

2300 - ikke mye rapportere. Tempen vært 36,9 på de to siste målingene, så det er vel et steg i riktig retning. Fått i henne bittelitt kylling. Vært ute et par ganger (i bånd), da gikk hun bare for å finne en plass gjemme seg. De andre hundene har vært ute i hele dag, og nå har dem lagt seg på gangen så Celia får fred.
Gravingen har tatt seg litt opp, men akkurat nå så sover hun. I alle fall ikke pesing. Har ikke sovet særlig idag, så hun trenger vel hvile. Har selv hatt meg en liten halvtime på sofan siden natta blir nok lang.
Håper det skjer i løpet av natta så vi slipper dylegebesøk.

1800- ikke så mye som skjer, Celia liker seg godt under trappa, legger seg så langt inn hun kan. Tempen var fremdeles 36,8 for en halvtime siden, så dette drøyer ut. Leser i notatene mine hun brukte over et døgn fra temperaturen gikk ned sist til første valp, så jeg får smøre meg med tålmodighet. Hun peser og sjelver, er vondt se på henne. Håper for hennes del det snart er over.


1330 - tempen fremdeles 36,8. Har kasta opp et par ganger stakkar :( Hun peser og sjelver en del, veksler på å ligge i valpekassa og bak sofan. Lagt seg i buret noen ganger, men det er stengt nå så ikke det plutslig blir valping i buret og jeg ikke får henne ut.
Har fått i henne litt kokt kylling, må vel ha litt energi om dette trekker ut, hun spiste jo ingenting i går heller. Har kokt kylling og ris som hun skal få etterhvert om hun vil ha det.
Tenk at jeg snart får hilse på de små!! :D


Ting er no definitivt på gang. Celia har vært veldig urolig inatt, ikke funnet ro noen plass, gravd litt og tassa rundt. Klokka halv fem var vi ute en tur, lufta henne i bånd da jeg hadde i minnet da hun gjemte seg under hekken sist hun skulle føde. Tempen var da 36,3.

Nå har vi akkurat vært ute en tur igjen, tempen er 36,8 så på vei opp igjen. Så da er det vel igang i løpet av dagen. Hun ligger peser no å har et urolig uttrykk i ansiktet. Skal få mye ro fra de andre hundene idag, heldigvis fint vær så dem kan være ute det meste av dagen.

9 kommentarer:

 1. Hei! Dette er kjempespennande! Vi i Sykkylven følgjer nøye med. Gler oss og ser fram til å bli eurasier-eigarar.

  Helsing
  May

  SvarSlett
 2. Oii.. oii..
  dette blir en spennende dag!
  Gratulerer så mye med Amalie, og forhåpentligvis mange søte små!!!
  Og god bedring til deg Beathe!!

  Hilsen fra Camilla

  SvarSlett
 3. Herlig :) Må jo sitte klistra til pcen resten av dagen da :-D

  SvarSlett
 4. SÅ spennende! Lykke til!

  SvarSlett
 5. Hello everybody,
  I'm so excited I hope everything goes well
  and Celia is soon done!
  Liebe Grüße
  Angelika

  SvarSlett
 6. Hei

  Dette er bare SÅ utrolig spennende! Lykke til med det forestående, håper på mange små "nøster".
  Mvh
  Randi

  SvarSlett
 7. Hei.
  Er stadig inne for å se om det er noe nytt.
  Lykke til.
  Hilsen Jorunn Skjæveland

  SvarSlett
 8. Krysser fingrene for at alt går bra i natt :-) Lykke til med resten av natta!

  SvarSlett
 9. Gratulerer sååå mye med valpene Celia!!Det ble jo et fint kull dette her :-)). Håper dere alle har det bare bra!! Gleder oss til å se bilder:-). Ha en fortsatt GOD PÅSKE! Klem fra Hanne og Bonica

  SvarSlett