mandag 20. april 2009

dag 11 - første glimt av øyne

Frøken Rød er først ute med å åpne øynene. Blir putslig mer hund når dem får øyne. Kjempesøt!!
4 av valpene har nå bikka 1kg, nå veier dem fra 900 til 1040. Dem ligger ennå jevnt. Det er jo bra, da er det ingen av dem som blir mobbeoffer å ikke får spise i alle fall! :)
Gutta er veldig flinke til å kose med valpene, dem får nå lov til å ta med en og en ut i stua for å kose. Er godt for både barn og valp å være litt sammen på den måten. Da får valpene venne seg til å bli håndtert og komme ut av den trygge verden i valpekassa. Tenker jeg fjerner kanten på kassa nå, dem er blitt så store og kommer seg rundt på egenhånd, så det er nok ingen fare for at Celia legger seg på dem. Dem er også begynt å vil klatre oppå den, og av erfaring så blir det mer av det når dem begynner å se. Vil ikke ha valper på rømmen helt ennå ;)

Ikke så lett å få bilde av de åpne øynene, sterkt lys er det vel kanskje også for dem som har vært blind i 11 dager. Men en kan se en liten glippe på bildet :) Tenker de andre kommer raskt etter :)3 kommentarer:

 1. Se her... :)
  Det er så stas å følge med her på bloggen, og bildene..
  En god hjelp til oss kommende hundeeiere..
  Du gjør det lett for oss å følge, hvert eneste lille skritt mot leveringsdagen..
  Du fortjener en STOR TAKK for det Beathe!!

  SvarSlett
 2. titt titt....
  Sier meg helt enig i det Camilla, dette er Beathe veldig flink til. Er SÅ spennende å følge med her;=)))

  Randi

  SvarSlett
 3. Takk for at dere sier så fine ord :) Inspirerer til å oppdatere enda oftere :p
  Føler meg så heldig med dere alle, er sikker på at valpene får kjempeflotte hjem de neste 10-15 årene! Hjelper litt på den sorgen jeg føler for at jeg må sende bort alle seks om 6-7 uker :(

  SvarSlett