fredag 10. april 2009

1 dag gamle

Da er det første døgnet overstått. Det er ro i kassa, hører fornøyd sutting og slafsinga til Celia når hun vasker dem. Så får tro dem har det passe varmt og får nok mat. Celia vil knapt forlate dem. Må dra henne med meg for å gå ut å tisse. Derfor ble jeg litt sjokka da hun nettopp kom uti stua for å hilse på. Hadde henne ut, hun tissa å sprang fort inn til valpene igjen.
Alle valpene har gått ned litt nå første døgnet, veie dem til kvelden igjen for å se om dem går opp eller i alle fall ikke har gått mer ned.
Var veldig sliten igår, ingen søvn på natta og lite på dagen. Siden formen fremdeles ikke er på topp, har defor ikke orka se på bildene ennå. Men nå skal det komme et glimt :) Skal redigere å lage et b-album på hjemmesida mi, der vil det bli lagt ut idividuelle bilder av de små.

Må også få sende ei stor takk til Linn som var assistanse gjennom natta og hjalp hilse de små velkommen til verden. Er nok litt spesielt å ta imot sin egen valp tenke jeg :)
Prøver hvile min syke kropp før valpene kommer, Celia ligger bak sofan og peser :/


Valp nr 1 er komt til verden, 5 to go...


Da er alle født, Celia vaska, kassa rein og det er harmoni :)fv. umerka, blå (gutt) rød, grønn (gutt), lilla (under grønn) og hvit
Amelia passer godt på de små :)

2 kommentarer:

 1. Se her ja, her er de vakre små, vi har ventet så lenge på..
  Må innrømme at jeg har vært "et par" ganger innom i dag for å se..
  God bedring til deg Beathe!!

  SvarSlett
 2. så nydelige de var da :)
  kos deg med valper i hus og god bedring :)

  SvarSlett