torsdag 30. april 2009

3 uker!!

Ukene flyr.. enda ei uke er gått. Blir mer og mer glad i dem hver dag, så jeg kommer til gråte i bøtter og spann når dem flytter.
Idag fikk dem gå ut en tur, det var nydelig vær og 20grader for 4. dag på rad. Var ikke lange stunda ute, max 10 minutt om det var så lenge. Hadde en liten fotosession ;) Dem utforska å trakka litt rundt, og så ikke på det der som noe skummelt. Er veldig flinke å gå nå, så dem skal få ta en liten tur ut hver dag om det er vær til det. Håper på masse fint vær frem til Juni så valpene mine kan kose seg ute i hagen :)
Dem er blitt ganske store, så må nok gi dem mat før enn jeg tenkte. Gi dem en smak allerede imorgen, de små magene skal jo venne seg til fast føde også. Så det blir nok ikke fullverdig måltid før dem er 4 uker +.

Bilder er lagt ut på hjemmesiden, både ukes bilder og litt i albumet. Mange av bildene jeg har tatt siste halvannen uka ligger litt her og der, så må begynne sanke sammen om jeg skal oppdatere albumene. Skal bli flinkere nå fremover som jeg har fått PC som funker å legge ut bilder :)

Fikk et kompaktkamera i går, som jeg filma litt med. Prøvde legge filmen i bloggen, men det gikk ikke. Skal se om jeg ikke får lagt ut på hjemmesiden :)

2 kommentarer:

 1. Det var en flott avslutning på dagen..
  Et virkelig blikk på de små.. Blir liksom noe annet å se de på film.. jeg slet litt med å få sett filmen.. måtte lagre de på dataen først..
  Tusen takk, Beathe (kvaliteten var veldig bra synes jeg, klart og fint!!) Tenk at en av de blir våres :) :)

  SvarSlett
 2. Bra filmene fungerte! :) Er som du sier noe annet å se dem "live".
  Skal prøve filma mer fremover, så dere får et lite bilde av hvordan de små er :)

  SvarSlett