torsdag 2. april 2009

dag 58 ( etter ny "tidsregning") =)

Da er vi på dag 58. Celia er veldig rolig, og viser ikke noe tegn. Fikk litt panikk da hun mandagskveld var ned på 36,9 for så gå opp til 37,3, men var heeeelt rolig. Jeg leser i boka at noen tisper føder uten å gi noe tegn, men der sto også at temperatursvinging kan forekomme på slutten. Heldigvis var det det siste som gjaldt for henne.
Idag var tempen 37, 5 og det lå den på igår også. Hun har hatt litt blank slim som kommer ut, så det nærer seg nok, men blir ikke første par dagene, siden hun er så rolig og avslappa. Sover mye og ladder opp.
Var med på tur og trening igår, var veldig gira på å trene, trente litt kontakt og fri ved fot med henne, vil ikke få henne til gjøre så mye sprell. Gikk en tur i fjøra etterpå, de andre hunden løper som de vil og hun lunter rundt i sitt tempo. Ganske greit :)

Et bilde tatt igår.. syns magen kanskje har sunke litt? Halen er veldig vansklig bære på for tiden..hehe, går mest i avslappingsmodus med halen ned ;)

4 kommentarer:

 1. Spennende :) Blir kanskje fødsel i helga da?

  SvarSlett
 2. Ting kan nok lett skje i helga :) Er nesten uutholdelig å gå vente nå!

  SvarSlett
 3. God kveld!
  Akkurat kommet fra lamming oppe på gården..
  Det er så fantastisk å se hvor flinke dyra er.. Bare på noen minutter var den lille skapningen oppe på bena, og lette etter melk.. En vellykket start på påskenferien, mangler bare noen kalvinger, og at Celia får noen velskapte nyyydelige hjerteknusere nå!!!

  SvarSlett
 4. Er helt utrolig å få være med en fødsel, se hvordan dem tar det hele med stor ro, og ikke minst hvor våkne de små er når dem kommer ut! Nå er jo hunder mer "nyfødt", dem kan ikke gå, har ikke hørsel eller syn første 1-2 ukene, men kravler seg til melka med en gang. Vi mennesker er jo neandertalere i forhold, bruker et år på å gå. Finne mat tar enda noen år..hehe.. Tror jeg vil gjenfødt som en hund i neste liv ;)
  Grattis med lamma! =)

  SvarSlett