mandag 27. april 2009

dag 18

Lånte meg en PC så jeg fikk lagt ut litt bilder :) Tenker dere har abstinenser nå :P

Dem er så artige nå, grurer og småbjeffer på hverandre. Har fått litt leker idag, blir vel ikke helt leking ennå, men dem har da tilbudet ;)

Er flinke gå på avisa allerede, har aviser i halve kassa, og for det meste går dem dit å tisser, for så gå legge seg på teppet når dem sover. Skjer jo "uhell" på teppet selvsagt, men stort sett på avisa.

Celia fikk være med på fjellet idag. Første gang siden valpa kom til verden. Passa på alle drakk melk før hun dro, så var vi borte en times tid. Tok det rolig siden hun kanskje ikke er i superform, men hun tusla da rundt i eget tempo, løp litt, vassa litt og lekte med dem andre. Litt småbekymra for om hun kan få jurbetennelse siden hun var i kaldt vann.. men i naturen er det vel verre ting enn en liten dupp i vannet som skjer uten at noe går galt. Litt redd for flått, litt dumt om Celia drar med seg inn å det kravler over på valpene, børsta henne godt før hun fikk gå inn til valpene, så da skulle jeg vel tatt dem om det var komt noen. Kan ikke nekte henne et liv utenom valpa, for at jeg er redd for flåttangrep.


Enya syns de små er kjempesøte, og er veldig forsiktig med dem :)


Marcus har besøk, første gang "utenforstående" unger styrer med valpa - kan tro d var stas!!Mr Green *yawn*


Mr Green klar til utstilling allerede ;)
Frøken Lilla/Ms Purple ute på tur, riktig haleføring ;)


Herr Grønn/Mr Green og Frøken umerka/Ms NoTagFrøkenLilla/Ms Purple og Herr grønn/Mr Green
Celia er med på tur for første gang siden valpene ble født.. kooooser seg :)

1 kommentar:

  1. Så skjønne de er :) Var nok herlig for Celia å få lufta seg litt :)

    SvarSlett