søndag 12. april 2009

dag 3

Nå blir dere bortskjemt med blogg hver dag her ;) Kommer nok ikke til å skrive hver eneste dag, selvom jeg vil oppdatere ofte.
Alle valpene har økt fint i vekt siste døgnet, fra 50-90g. Ting tyder på dem får nok mat :) Celia ligger der inne for det meste ennå, men er et par lufteturer inn i stua, vil ha litt kos for så gå inn til valpene igjen.Stakkars Enya har mista reservemammaen sin, prøvde nærme seg igår når jeg ikke så henne og rommet ikke var stengt, Celia syns ikke noe om det så knurra fælt. Stakkar Enya blei kjemperedd, og holder seg (forløbig) langt unna valperommet. Celia har jo fungert som en mamma for Enya den mnd hun har bodd her, ikke så lett å forstå for en liten valp at det er noen andre som trenger Celia nå.

Idag er det nydlig vær her, skal se om jeg tør ta meg en tur med de andre hundene, ting ser ut til å gå veldig bra i valpekassa, så kanskje dem ikke trenger bli overvåka 24/7. Celia har ikke lagt seg på noen, ligger der å dier mesteparten ta tida, dem har varmelampa å krype under om dem blir kalde og kan søke andre steder i kassa om dem blir varme. Alt ligger til rette for at ting går fint, og jeg kan snike meg en tur ut med barn og hunder.
Tok noen søte bilder her istad, valpene vokser og ser ikke så nyfødte ut lenger. Dem er bare så myke, gode og søte!! Kunne kosa med dem hele tiden om det ikke var for dem trengte spise mat 23 av døgnets 24 timer ;)


Frøken rød er trøøøøtt


Lille Herr Grønn sover godtAmelia koser med Herr Blå

4 kommentarer:

 1. Heeelt greit å bli bortskjemt med det...
  burde nesten hatt et sånt live kamera oppe i valpekassa, så vi nybakte "foreldrene" kunne fulgt ordentlig med.... he,he..
  Dette kommer nok til å bli de lengste åtte ukene i livet mitt tror jeg.. Men er jo litt som skal på plass og forbredes?! Har selv vært på et valpekurs i dag og skal i morgen også.. Det vil jeg anbefalle, mange nyttige småting å ta med seg før valpen kommer!!
  Hvor i landet havner hver og en..
  En her hos oss i Larvik.. og de andre fem?

  SvarSlett
 2. hei hei

  Helt enig i den kommentaren! Få montert et kamera i valpekassen ,o)))))
  Nå er det bare sju og litt over ei halv uke igjen, hehe, før vi får valp her på Sortland (vesterålen) Spennende!

  Randi

  SvarSlett
 3. Dette kullet skal visst reise vide, ja. Vi bur imidlertid berre eit steinkast unna, inne i Sykkylven - 4 mil og to ferjer unna Ulsteinvik. Vi gler oss også frykteleg til å bli "foreldre" att. Frå før av er vi ein familie på seks tobeinte. Både store og små trur vekene framover kjem til å gå fryyyyykteleg seeeint. I mellomtida bur vi oss både praktisk og mentalt.

  May Jorunn på Sunnmøre

  SvarSlett
 4. Ja no gler vi oss stort! Gler oss også til dei e 3 veke og vi kan komme på besøk:) Heldige vi so bor ca 5km ifrå, då kan vi komme ofte på inspeksjon på vegne av alle kvalpekjøperane;) E imidlertid ikkje det minste bekymra for at dei ikkje ska ha det bra, trur du må være den perfekte "bestemora"! Syns dei he vokse allerede ej, i hvertfall på bildet der ho Amelia helde hr blå.. :)

  Linn

  SvarSlett