mandag 8. juni 2009

To valpe igjen..
Da er 4 av 6 valper dratt til sine nye hjem. Det er rart og tomt her. Merker det veldig godt at her er bare to. Er så stilt.

Fredag kveld kom Linn og Trond henta sitt lille gull, Benedicta aka Luna. Første natta gikk bedre enn ventet, peip 3 ganger men roa seg fort. Natt to ikke en lyd i det hele. Har slått seg til ro, spiser og drikker. Jeg tar med bellona og Bellus over til henne imorgen for en visit, la valpene leke litt og celia få hilse på sin datter.

Lørdag henta jeg Angelika i Ålesund på flyplassen. Vi var nok spendt begge to med halvt tysk/norsk/engelsk språk. Ungene syns det var spennende med en fremed som ikke snakket norsk, og eldstemann, marcus, fikk prøvd seg litt på engelsken han har lært siste året på skole =) Syns han var flink til å være 3.klassing =)Litt senere på lørdagskvelden kom Ingrid kjørende fra Sotra. Vi hadde en koslig kveld med mye hundesnakk.

Søndagsmorgen fikk valpene herje godt før Ingrid tok med Benedict aka Ayo i bilen hjemover. Han hadde vist stressa første timen, men så slått seg til ro. Første døgnet har gått greit. Hun hadde også med seg Birk nedover, og han blei henta hjemme hos henne idag av sine "foreldre". Han har gjort jobben sin, 3 parringer, så vi håper på Tollervalper i august =)

Etter enda mer herjing tok vi med Bella aka Banou og Enya å satte kursen mot Ålesund. Etter litt sightsing i Ålesund kjørte vi til flyplassen. Amelia syns det var forferdlig trist å si farvel til lille Banou. Så det blei et trist øyeblikk for oss alle.Banou hadde en lang tur hjem, men det hadde gått helt fint. Ikke en lyd på flyet og greit første natta. Litt skummelt å møte Angelika sine 3 voksne Eurasiere med det samme, men allerede nå gikk det bedre.

Etter jeg og Amelia hadde sagt hadet til Banou, kjørte vi til Ålesund å spiste en bedre middag på Egon før vi satte kursen mot Hovden flyplass i Ørsta. Kom litt tidlig, så vi hadde en fin spasertur i sentrum, spiste is og kosa oss. Amelia trodde at nå kom valpen tilbake, siden vi var på flyplassen, men slik ble det nok ikke. Vi tok imot Randi som skal ha Benicia, og dro hjemover.Benicia begynte halte litt søndagsformiddag, og da vi kom hjem søndagskveld var det ikke bedre. Gav henne natta på om ting roa seg, men mandagmorgen og like halt, så dro vi til dyrlegen. Hun fann ikke så veldig mye siden Benicia ikke gav mye uttrykk for å ha vond ,men mulig en forstuing i "handleddet". Hun gav henne en smertestillende og betennelsesdempende sprøyte siden hun hadde en lang tur foran seg.

Da vi kom hjem merka vi at benicia absolutt ikke var seg selv. Første tegn var at hun tissa hele tiden, både inne og ute. Kom bare et par dråper hver gang. Hele valpen virka full og bare la seg ned. Ringte vetrinæren, som mente dette ikke var en vanlig bivirkning, så vi dro frem igjen. Prøvde ta en urinprøve, fikk da noen dråper og hun hadde mest sannsynlig en urinveisinfeksjon og fikk en tablettkur.Da alt dette var gjort, var det tid for å sette kursen mot flyplassen. Var veldig vondt å sende fra seg en valp som ikke var helt i form.

Men har fått tekstmelding med Randi, og Benicia har vært helt rolig. Ikke sutra på flyet, har ikke tissa på seg, ikke ville hun tisse på mellomlandinga i Oslo, og holdt seg helt til dem var i Bodø, så om det var en uvi så er nok den på retur nå.Nå ligger Albert, Anaya, Enya,Celia, Bellus og Bellona strødd her. Aimee stakkar ligg i buret da hun fremdeles er i løp og vi vil ikke ha noen uhell ;)
Luna i senga si i sitt nye hjem


Celia og BellusBenicia i bagen sin på flyet


Bellona koser på fanget mitt

Amelia og Banou på Vigra


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar