mandag 1. juni 2009

dag 53 - på stranden

Idag har det skjedd mye her. Vi starta dagen med å ta en liten oppdagelsesferd opp til nabons hage.. så nå er hundegården sikra på nytt ;) Etter frokost dro vi på badestranden, unga, valpene og Enya. Det var stas det! Litt sutring når vi kjørte dit, men da vi først kom frem var det full fart. Vel hjemme var dem kjempetrøtte, alle ville inn på "rommet sitt" å der sovna hele gjengen, så vi to-bente dro på badeland.
Da vi kom hjem fikk besøk av dem som passer Albert denne uka (Birk kom på besøk, nok med 1 hannhund når det er løpske tisper ;). Dem ble overfalt av en rekke ulldotter da dem kom, valpene så glade for kos :) Da dem dro kom Birk hit, han tok valpene med stor ro, nå var valpene veldig slitne etter det første besøket, så dem sov stotsett forskjellige plasser i hagen. Men dem fikk da hilst på barna til Marianne, som har vært så snill å ta med Birk fra Oslo :)

Da dem dro, lå dem en stund i hundegården før dem ville inn å sove på rommet. Å der ligger dem nå, uten en lyd, tror det har vært en lang og inntrykksfull dag.

Hadde planer om å dra på hundeklubben med dem idag, men akkurat da vi pleier møtes der, så dro Albert og Birk kom, så vi rakk ikke det :(

Må ta en utflukt til sentrum denne uka tenker jeg, da har dem fått tre utflukter i forskjellige miljø i alle fall, så verden ikke snevrer seg inn til hagen dem vokser opp i og alt blir nytt og skummelt når dem drar.


Benicia


Bono


Benedict og BonoBenedict og Bellona
BenedictaBellonaBella


Jeg får en suss av BonoEnya, Adrian og Bellona

2 kommentarer:

 1. hei igjen
  Ser ut for at dokke har hatt ein fin dag på stranda, kvalpane så nyskjerrige og leikne. Gler oss no til å bli kjent med Bellona - ikkje lenge igjen, det er veldig spennande dette her! Har hatt besøk av ein liten hund i helga så vi har trena litt og det gir meirsmak!
  May- Jorunn

  SvarSlett
 2. Ja dette er spennende!! Ser ut til at de koser seg på stranden.. Noen skikkelig blinkskudd også.. Skulle ønske jeg var med.. Elsker å ta bilder.. Dette er jo nest siste helgen uten vår lille bamse, så vi får holde ut..!!
  Vi gleder oss!!
  Ønsker alle valpekjøpere en god uke, og håper den går fort.....
  Klem fra mamma`n til Bellus (Bono)

  SvarSlett