fredag 5. juni 2009

første valpen drar i dag..

Idag drar Benedicta til sitt nye hjem, heldigvis blir hun i Ulsteinvik. I helga blir Bella, Benedict og Benicia henta. Onsdag blir Bono henta og Bellona neste helg.Det blir tomt i huset nå fremover..

Idag har det vært en slitsom dag for dem. Først var alle sammen til vetrinær. Enya og Aimee tok vaksiner, Celia klipte klør så fikk valpene komme inn. Alle seks storma rundt på vetrinærkontoret, og syns det var så kult. Helt til dem blei satt på bordet, det var mindre kult. Benedict syns det var stas, han var først ut. Spiste godbitene vetrinæren fann frem, og logra som en gal gjennom både chipping og vaksinering. Ikke en lyd.Bono var neste mann ut, han HATER å stå på bord (derfor jeg ikke fikk stå-bilde av han på 8ukers bildene..). Flata rett ut, å der lå han. Tina litt opp å satte seg mens vetrinæren sjekka han, ikke en lyd på verken chip eller sprøyte.Deretter kom jentene i tur og orden. Alle litt skeptiske med det samme til å stå på bordet, men dem godtok alt av undersøkelser og stikking. Vetrinæren syns det var bra mentalitet på kullet.Ei av jentene hadde mista ei melketann (mest sannsynlig under lek mente vet), men det skulle ikke ha noe å si for fremtidige tenner.

På vei hjem stoppa vi en liten tur i sentrum, lot dem få tusle litt i bånd. Ikke så kult å ha på bånd.. Bilkjøringen gikk over all forventing. Litt piping da vi starta i dagmorges, men på vei hjem ikke en lyd. Tipper alle var slitne.Dem fikk sove ut i buret mens jeg ordna litt hjemme, for barnehagen til Amelia skulle komme. Bare hennes avdeling, så kom vel rundt 10 barn på 2-3 år. Valpene syns det var kjempekult! Dem løp etter barna, hoppa på dem, bet dem i klærne. Et par av barna var litt skeptiske først, men da dem forstod at valpene ikke var farlig ble det lek i massevis. Selv med 10 små barn som løp rundt, ropte og hylte var det ingen av valpene som blei skremt.Personalet har nå alle bestilt valp på neste kull ;)

Tok ingen bilder av valpene og barna, da det er strenge regler for å legge ut bilder av barn.Jeg sitter nå med det kjedligste med å ha valper, skrive kontrakter, fylle ut forsikringspapirer ++. Er ikke vandt med alle denne skrivingen for hånd, så får vondt både her og der.

Ønsker alle mine små masse lykke til i verden, kommer til å savne dere alle!!!


Gjengen min
Søtnoser!Bite i "mors" buksebein er kult
Dårlig bilde, gjengen angriper meg fra alle kanter ;)

3 kommentarer:

 1. Vil bare ønske alle sammen som henter sine nydelige bamser -LYKKE TIL
  Jeg skal oppover å hente hjem vår nydelige Bellus (bono) til onsdag!!
  Stor klem fra (snart) valpe mamma Camilla
  mail adr. erik-fro@online.no hvis det er noen som vil at vi skal holde litt kontakt, dele erfaringer og div.

  SvarSlett
 2. Hei igjen. Ja det er spennande dager med masse forventningar og tankar om korleis det er å bli hunde"foreldre". Kjøpte stort bur m.m idag på den lokale dyrebutikken og får stadig nye råd og vink der også. Det hadde vore fint å holde litt kontakt og få følge med korleis det går med dei andre søsken hundane. Vi skal hente bellona på onsdag - kanskje treffest vi.
  Ønsker alle sammen masse lykke til! Mi e- post adr. er may.jorunn.rye@norpost.net tlf. 45241218

  May- Jorunn

  SvarSlett
 3. Heisann alle sammen

  tenk at når jeg står opp i morgen, (ikke lenge til forresten ;)))så er det bare timer til jeg møter gjengen og får hilse på alle sjarmtrollene. Gleder meg masse-masse til å hente hjem min vakre Benicia)) Ønsker dere alle en flott valpetid, og lykke til videre med hundene!! Kan være moro og interessant og dele erfaringer og tanker omkring hundeholdet, her er min mailadr: r_ndi@hotmail.com

  Vi mailes ))

  Randi

  SvarSlett