fredag 1. mai 2009

dag 22

Enda en dag er gått.. Og jeg gruer meg så sinnsykt til valpene skal flytte. Blir dere skuffa om jeg beholder alle sammen selv?? ;) Er noe med hver og en som er spesielt, og dem kryper inni hjertet mitt på hver sin måte. Noe av det beste i verden er når en kommer hjem, om så man bare var i postkassa, og hunden din tar imot deg med overstrømmende glede som du hadde vært borte et år. Føler det slik når vi kommer i kassa nå, alle valpene kommer strømmende, kravler opp etter for å komme bort til, og setter jeg meg ned så har jeg 6 små over beina mine *smelt* Har hatt litt besøk nå, tantungen og svigerinna mi på ene sida var her torsdag, idag var to andre tantunger her på dagtid, og den tredje tantungen + kjærsten og veninna ikveld. Alle må innom å se de små. Imorgen kommer ei veninne av meg med guttene sine på 1 og 3 for litt valpekos.
Valpene orker ikke all verden, blir trøtte etter 10 min med lek og kos. Dem har fått kvasse tenner nå, biter på oss og på hverandre. Imorgen skal jeg få ordna litt valpegrøt å starte på matingen. Dem smaker på alt mulig dem kommer over nå, så da er det vel tid for mat :)

Celia er blitt litt mer egoistisk nå..hehe. Passer på å spise selv og drikke, før hun går i kassa, selv om valpene skriker bare av synet av henne. Men dem kunne nok spise 24/7 om dem kunne, det sliter jo ut henne.

Ellers har dem hørsel nå. Har ikke sjekka om alle har det, men har sett dem reagerer på lyder. F.eks istad fikk dem gå på golvet utenfor kassa, å den ene rota seg borti matskåla til Celia. Da den velta (metallskål), så var det en valp som ikke så på som skvatt av lyden.

De fleste sansene er da i orden, og dem skal bare få litt mer balanse i kroppen og klare gå på glatt golv, så er dem klare for å være ute å leke. Tenker matingen skal foregå ute, siden det er så nydlig vær skal det gå fint. Var 20 grader idag før sola kom frem fra skyene, så skal ikke klage på været ;)

Skal ta litt bilder imorgen om det blir mating, å legge ut noen på bloggen! :)

2 kommentarer:

  1. Høres herlig ut :) Synes eg hadde sett deg på tur/trening med 10 hunder :-P

    SvarSlett
  2. Folk syns jeg er gal allerede.. så 6 hunder fra eller til har vel ingenting å si ;)
    Hadde med 4 hunder på fjellet her torsdagkveld, så møtte jeg et par eldre damer. Dem var helt forferda. Å da veninna mi kom med 2, så løp dem avgårde :p Hundene var i bånd å ikke til sjenanse bare så det er sagt ;)

    SvarSlett