fredag 22. mai 2009

dag 43

Beklager veldig lite oppdateringer, har mye å gjøre om dagen. Prioriterer å holde på med valpene når jeg har tid, så da blir det lite på valpebloggen. Har vært i Lillestrøm denne uka, på styre/avlsrådmøte i NEK, så tiden har flydd!! Har også trent mye med Aimee også,da vi skal stille klasse 2 lydighet imorgen :/ :/ Som går rett vest.. menmen =) Enya skal også stilles på valpeshow, 4 valper påmeldt (Ålesund) så det blir kjempespennende =)

Tilbake til valpene =) Dem blir bare mer og mer bamsete. Når jeg roper på dem, så kommer alle sammen logrende. Dem har jo vært veldig mye ute om dagene, rett ut fra valperommet om morgenen og ute til kvelden, veldig lite i stua. Så igår da jeg hadde dem i stua, var dem ikke helt komfortable med det. Ville tilbake til rommet sitt. Så idag har jeg hatt åpen døra ut, og valpene i hagen istedetfor hundegården, så valpene har kunnet gått ut og inn som dem vil. Da var det ikke skummelt være i stua likevel :)

Passer på å gjøre huslige ting på kvelden, når dem er inne, slik dem venner seg til lyder. Her en dag når jeg støvsugde, så måtte dem gå forbi støvsugeren for å komme ut, alle sammen gikk forbi å snusa på den bråkete boksen, noen brukte litt lenger tid enn andre, men alle avreagerte på støvsugeren. Ellers fikk dem sin 3 ormekur idag, det er like ekkelt på smak hver gang, morsomt å se hvordan dem rister på hodet og gnir seg med labbene.
Rundt 2 uker nå til første valp blir hentet. Skal si det kommer til bli tomt her!!! :(


Benedicta


Bono og BellaAmelia og Benicia - alle må spise! =)
Kom igjen.. mat og få

Amelia er en flink hjelper (det er gutta også), her gir hun mat til valpene :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar