søndag 3. mai 2009

dag 24 - verden blir større!

Siden valpene nå kom seg utav kassa, tenkte jeg dem like gjerne kan få utforske litt. Tok bort fjølene i opninga å lot dem styre på som dem ville. Rød og Grønn var kjapt ute av kassa, litt forsiktig gikk dem inn på kjøkkenete. Grønn gikk ut og inn fra valperommet og kjøkkenete, lekte litt med Rød, drakk litt melk fra mamman som nå ble helt forfjamsa over at det var valper på kjøkkenet! Så tusla han oppi kassa igjen å gikk å tissa på tisselakenet :D
Rød litt mer tøff, var helt inn på stua å hilste på Aimee, noe Celia ikke var så happy for :p Rød hoppa rundt som en antilope, snusa på alt, måtte smake på dører, stoler etc. Løp bokstavligtalt mellom kjøkkenet og stua i flere minutt.
Dem har idag fått to små måltider, og gafler i seg. Er virklig kamp i matfatet om hvem som skal få mest mat. Kravler oppå, under og presser seg frem. Er ikke nok til å mette dem, men dem får en smak for å venne magen til det. Avføringen har sett fin ut på dem jeg har sett, så tror ikke det er problemer med magen selvom dem får fast føde. Dem har også fått ei lita skål med vann i valpekassa, og sett flere av dem tatt seg en liten tår. Er virklig frempå denne gjengen her =)
Aimee må se hvem det er som kommer tassende, lista seg sååå forsiktig bort å hilste på Frøken Rød


Frøken RødUmerka, Blå, Lilla og Hvit
Stående buffet ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar