tirsdag 26. mai 2009

dag 48

Tida nærmer seg faretruende leveringsdag, både jeg og unga grur oss mye. Er et fantastisk kull! Dem har mye glede av hverandre, sloss og leker det meste av dagen. Bellona og Benedict er fremdeles dem som er først, Bella er rett bak, så kommer de tre andre. Benedicta kanskje litt før Bono og Benicia, men dem er mye mer lik i gemytt nå enn dem var med det samme. Bono er ekstremt rolig, når de andre løper for å komme ut eller inn, så kommer han tassende å tar livet med ro, stopper opp å "snuser på blomstene" og har absolutt ikke dårlig tid, en liten Ferdinand ;)
Vi har ikke hatt så mange utfluktene ennå. Alle valpene har vært på besøk hos mine foreldre. Neste mandag skal dem bli med på hundeklubben, og i løpet av uka håper jeg få til en tur til sentrum. Christina på Balule har kjøpt seler m/bånd for meg, så når dem kommer i posten, skal alle valpene få trent på å ha på det.

Dem har gått over til Junior fôret til RC, det er det fôret dem skal spise når dem flytter, så vi har hatt en myk overgang fra Starter til Junior. Alle er fine i magen :)
Dem drikker ennå melk fra Celia mange ganger om dagen, og hun ligger hos dem om natta. Men får prøve kutte ned på det nå litt etter litt. I alle fall "samsoving" om natta må det bli en slutt på. Dem skal klare seg fint hele natta uten en melkeskvett nå som dem spiser fôr 4 ganger om dagen.Marcus og Benicia


Valpene syns det er gøy når dem får selskap :)


Juhu! Noen vi kan overfalle!!

Her deler vi alle samme matfat ;)

*smask*
Bellona og ballen

En liten fugleunge som forvilla seg inn til hundene, Celia bare kikka på den for så fortsette å spise


Bellona leker med ballHer skal både store og små spise ;)1 kommentar:

  1. Hei folkens!
    Tenk at i dag er valpene sju uker!! Er det noen valpemammaer og -pappaer som begynner å få sommerfugler i magen nå?! ;0)))
    Beathe: Skjønner godt at dere grur dere mye til "nøstene" reiser... :~/ De er jo noen skikkelige kosebamser, ikke vanskelig å bli glad i den gjengen!


    Randi

    SvarSlett