torsdag 9. juli 2009

En liten oppdatering fra Vestlandet

Endelig har varmen begynt å gi seg, og det har blitt levelig igjen :) For Ailo har det ikkje hatt noe å si for matlysten, og heller ikkje farten. Er nok heller litt at eg må begrense han noe, så han ikkje får heteslag :flire: Vi har stort sett tatt det med ro om dagen, og tatt en tur ut i 9-10tiden på kvelden, når tempen har begynt å dale. Så armene mine er nå oppspist av knott og klegg... Det er ulempen med å bo landlig til, og nærmt myrer og vann.

Ellers har vi i grunnen komt inn i en grei rutine etter hvert. Ailo sover heldigvis til eg våkner, men da er det full rulle med en gang. Akkurat det passer ikkje ett stakkars B-menneske helt :flire: Men en får bare finne seg i det, satser på at han roer seg litt etterhvert. Ailo har også etterhvert blitt ganske flink til å montere Ikea-møbler... Litt til min frustrasjon, men har ikkje støtt på at det mangler deler til møblene, så har nok helst gått greitt.

Desverre (!) var det på tide å begynne i jobb igjen mandag, og selvfølgelig hadde Ailo fått diare i løpet av natta... Så det ble lite soving på meg den natta, og bikkja var nok litt sliten han og. Tok han med meg på kontoret, og der sjarmerte han jo alle :-) Til lunsj ble Ailo kjørt hjem, og måtte ligge der noen timer alene, måtte selv ut på oppdrag. Det takler han faktisk veldig bra, men er ikkje snakk om å ligge i bur. Så har sperret av gangen, sånn at han ikkje har tilgang til ledninger eller lignende. Tirsdag ble han uheldigvis liggende hele dagen alene, kom ikkje i fra jobben sånn som eg hadde tenkt... Men det har visst gått greitt, selv om det ikkje er noen ønskesituasjon. Venter bare på at riggen skal gå fra kai nå, da roer det seg nok. De andre dagene har eg stort sett hatt han med på jobb halve dagen, eller så stikker eg innom og lufter midt på dagen.

Av kommandoer og sånt begynner navnet hans å sitte, sitt, kontakt, nei og "min pus" å sitte. Jobber med dekk, bli, gå vekk, og at han skal holde seg unna kjøkkenet når eg lager mat. Virker også som om pusene endelig begynner å avfinne seg med at Ailo har kommet for å bli, Max har fått en ørevask, og terger til lek, og Tuza er type: Greitt du er her, men ikkje RØR meg... Samme som med gamlebikkja :-)
Blir ikkje helt klok på fargen hans heller... Hodet/nakken er lys, mens resten ser ut til å mørkne litt... Blir spennende å se hvilken farge han til slutt ender opp med :-)
Ha en fortsatt fin sommer :-)

Forresten er han håpløs å ta bilder av, alltid i bevegelse, så er noe crappy kvalitet på bildene...

3 kommentarer:

 1. Høres ut som hverdagen kommer snikende, og at det går veldig bra. Supert :) Gi han en stor kos :)

  SvarSlett
 2. Den kom ikkje bare snikende, den datt rett i fanget på oss :flire: Glad det er helg nå, noen dager å slappe av på :)

  SvarSlett
 3. Hei Ingrid :)
  Kommer en oppdatering fra oss snart også.. Så herlig Ailo er, veldig spesiell i fargene, spennende å se hvordan han blir til slutt.. Kjempe nyydelig!!

  SvarSlett