lørdag 25. juli 2009

Bellus her...Et par linjer om Bellus sine første to uker -alene hjemme... Fy som jeg gruet meg til det..


Den første uke dro jeg hjem på formiddagen for å lufte han. Parkerte oppe i gata, lista meg ned, for å høre etter noe lyder.. Bare ut for å tisse, kosa litt og inn på rommet sitt igjen -mamma satt litt på utsiden for å høre om det ble noe bråk, men etter et par grynt og et pip, hørte jeg sukket og at han la seg til ro igjen.. Og sånn gjorde jeg hele uken, men jeg utvidet med 30 min for hver dag.. Ingen uhell og veldig rolig, avslappet og trøtt itrynet når vi kom hjem fra jobb.. Så for at ikke det skulle bli noe vane og bli forstyrret i søvnen så ble det denne uka vi bestemte oss for å ikke dra hjem.. Og det har bare gått så bra, ikke uhell og like avslappet og herlig trøtt når vi kommer hjem.. Pratet med naboer som lytter litt ti han i løpet av dagen og de har ikke hørt noe.. Så dette går over all forventning, og vi høster vel frukter av all treningen :) Også i bilen er han rolig, ikke noe lyd når vi er inne å handler og sånt:)


En ordentlig gullgutt :)


Ellers var det tur til vet igjen i dag, for å se om betennelsen på øyene var blitt bedre.. høyre var helt fint, men venstre var det litt igjen på så vi drypper fortsatt.. Også hadde han feilstilte øyehår som skal fjernes til torsdag.. Og da må han få narkose stakkar:( men er jo ikke noe særlig at de irriterer da. Men jeg gruet meg veldig til at jeg skulle opp dit, siden det ikke var så hyggelig sist.. når han snappet til vet., men det gikk kjempe fint.. Hun merket tydelig forskjell på han.. Så flink!! Masse godbiter skryt og kos..

Vi er masse ute å treffer folk og hunder.. Leker fint med både store hunder og små valper :) Det er mange som får klappe og kose med han også nå, så det hjelper.. Bare de tar seg litt tid til å sette seg ned.. Sjarmerte flere bare hos dyrlegen i dag, og som May Jorunn sier -blir jo så stolt!!


Har reservert rom til spesialen - er det noen av dere andre som skal.. Har hele tiden hatt kjempe lyst, men får ikke med Erik, så da blir det til at det bare blir Bellus og jeg..
Litt skummelt :( for en beskjeden jente som meg!!

4 kommentarer:

 1. Så stor han er blitt. Ørene er komt opp og alt :)
  Dumt med øyehår. Måtte ta det på Albert også, men han var 4,5 år gammel så da var det mindre sjanse for at det kom igjen. Håper Bellus ikke blir plaget av dette fremover.

  Jeg skal på spesialen, har med Luna og Enya. Vi får henge sammen vi da =) Gleder meg masse! =)

  SvarSlett
 2. Han ser herlig ut :)

  Blir nok ingen spesial på oss i år. Bilen gikk ikkje gjennom EU-kontrollen, så det flyr noen lapper der for å få det til. Vi snakkes vel kanskje på utstilling i september, Beathe?

  SvarSlett
 3. Kommer til Bergen i september ja =) Gleder meg til å se Ailo igjen da!! =)

  SvarSlett
 4. Bellus er kjempeflott - så fin! Han har tydeligvis eit godt lynne også sidan det går så bra med åleineheime -treninga. Er veldig spent på korleis det skal gå med Bella. Vi skal til Bergen nokre dagar no og bestemor( 78) samt Ingvild( eldste jenta vår) skal passe. Ho er på sommerjobb kvar dag så det blir vel ein og annan time åleine. Ser for meg tissing inne utifrå tissefrekvensen ute i det fri som er ganske masse men det går ofte bedre enn ein trur.

  SvarSlett