søndag 17. mai 2009

dag 38

Først av alt gratulerer med dagen! Håper alle hadde en like fin dag som vi hadde her på sunnmøre. Blei for varmt etterhvert i bunad, sola var fremme hele dagen :)

Så beklager jeg at 5ukers bildene (som nå ligger på hjemmesiden ) ikke kom før idag. Har hatt så mye å gjøre siste dagene.

Har hatt koslig besøk fra Ulsteinvik og Sykkylven, fikk inntrykk av at dem likte valpene ;) Og dem er jo bare noen ordentlige kosebamser!!

Har lenge hatt avtale med avdelinga til Amelia i barnehagen, om at når valpene blei gamle nok skulle dem få ta seg en tur. Og det føler jeg dem er nå til uka. Så da kommer det en gjeng med 1-3 åringer på besøk :)

Ellers går det gjeteord i Ulsteinvik om småbamsene i Kyrkjegata, så her har det vært besøk av alt som kan krype og gå for å hilse på valpene. Mer blir det nok også.

Valpene er nå fordelt, det har ikke vært så alt for lett, men håper den rette valpen kommer til rett familie. Bellona til Sykkylven, Bonaventur til Larvik, Bella til Tyskland, Benedict til Sotra, Benedicta i Ulsteinvik og Benicia til Vesterålen. Valpene er informert om dette, og alle sender sine hilsner til nye eiere!! :)

Valpene er nå ute hele dagen, i 7-8 tiden begynner dem hyle på å få komme ut, å der er dem til rundt 20 på kvelden. Og det er lite populært når jeg tar dem inn. Da smetter de fort mellom beina på meg og ut. Idag har dem vært hjemme alene (med alle de andre hundene), og var et hylekor da jeg dro pga dem måtte være inne. Var hjemme sjekka til dem et par ganger, men dem fikk ikke komme ut, og det måtte protesteres på.

Må bare få fortelle om Benedict, han er så innamri søt. Halen går som en propell HELE tiden. Nesten så jeg lurer på om han kan vifte den ut av ledd. Er så utrolig søtt når han kommer mot deg og logrer og logrer. I alt han gjør, så går den halen.
Benedict som var veldig ivrig på leverposteien

7 kommentarer:

 1. Gratulera med dagen :) Høres bra ut at Benedict har propellen i orden, og er lett å belønne :P Må nok innom hjemmesiden også, stjele noen bilder :-)

  SvarSlett
 2. Hei, hei alle sammen..
  Håper at alle er fornøyde med valpen sin..
  Vi er kjempefornøyd :)
  utifra bilder er det jo vanskelig å ikke være fornøyd, de er jo fantastiske alle sammen!! Misunner litt de som har vært på besøk...
  Nå begynner det jo å bli litt variasjon mellom de også!! Og Beathe har nok gjort en god jobb, helt sikkert!! Jeg tror ikke det finnes en bedre oppdretter, jeg..

  SvarSlett
 3. Hei alle sammen, og gratulerer med tilskudd i familien ;0)) De havner jammen vidt omkring! Jeg "misunner" også de som har vært på besøk, urettferdig, hehe. Tror nok vi alle får noen flotte hunder, virker som et kjempeflott kull. Og; det er ingen tvil om at Beathe er en god oppdretter som tar sin oppgave seriøst.!!

  Randi

  SvarSlett
 4. Ja, vi har vore to gongar i Ulsteinvik, sist fredag den 15. Kjekt å treffe både Beathe og hundane att. Kvalpane verkar harmoniske og trygge, så Beathe har verkeleg gjort ein fin jobb. No veit vi at Bellona skal til oss, og vi gler oss! Dei er alle like fine, og er no så store at vi kan sjå forskjell på dei. Eg trur dei alle skal få fine liv, kvar enn dei endar.

  Helsing
  May og Nils Einar i Sykkylven

  SvarSlett
 5. Tiden går sååå sakte..
  Har bilde av vår lille søte valp på skapdøra på jobben.. og jeg blir så glad inni meg når jeg ser på han, he,he.. Han er så god!!
  Har dere andre det sånn, eller er det bare jeg som begynner å bli gaal...
  Jeg er vel ørten ganger her inne i løpet av dagen... he,he...

  SvarSlett
 6. Helt enig i at tiden går sakte....! Og hvis du tror du begynner å bli gal, så bare slapp av, du er i godt selskap,hehe...Jeg er inne her "hele tiden", føles hvertfall sånn ;-)

  Randi

  SvarSlett
 7. Takk for fine ord. Verdens beste er vel ta litt hardt i ;)

  Er moro drive med oppdrett, når en føler at alle valpene får verdens beste hjem! =) Det gjør det litt lettere å sende dem fra seg da. De er jo verdens beste små bamser, så skulle aller helst hatt alle sammen her! =)

  SvarSlett