lørdag 2. mai 2009

dag 23 - første måltid

Idag har dem fått smakt mat, og det var godt!! A-kullet var litt skeptiske til dette nye da dem fikk det, men denne gjengen her er glupsk. Marcus hjalp meg, og hadde litt mat på fingeren så valpene fikk slikke av. Maten er en slags grøt av starterfôret til RC og valpemelk til RC kjørt sammen i hurtigmikseren. Da et par av valpene nesten stupte oppi bollen med mat etter å ha fått smake, fikk dem litt på et fat så dem kunne kose seg med. Vil ikke gi dem for mye nå første gangen dem får annet enn melk i magen. Vil ikke risikere mageknip. Ser i alle fall ikke ut til å bli noe problem å få i denne gjengen mat ;)
Hadde besøk av et vennepar med barna idag, valpene var nok litt kjedlige da det ikke var så lenge siden dem hadde spist og var ganske trøtte. Lå i alle fall i ro i små barnehender når dem var på det stadiet ;)
Amelia syns ikke særlig om besøket, plukka fort opp valpene å la dem i kassa igjen for så lukke døra. Tror hun var litt skeptisk til at dem skulle ta med seg en valp ;)
Idag er det nok tid for kloklipp igjen, må gjøre det 1-2 ganger i uka. Klørne vokser kjempefort. Blir verre for hver gang, da valpene blir mer aktive.
Må igjen få skryte av hvor flinke dem er til å tisse på tisselakenet eller avisa. En del av kassa er det avis/tisselaken og den andre delen pledd. Valpene går bevisst bort for å tisse, og sover på pleddet. Flinke små gulla mine :D


Celia er spendt på hva som foregår - og det er ikke lenge før de kommer over kanten igjen


Godt med mat!!Nammmmmmmmmmmmmmmm

Klaske labbene i matfatet er gøy ;) Godt Celia var å "vaska opp" etterpå ;)4 kommentarer:

 1. Hei

  De er så skjønne og flinke, og dere gjør en kjempejobb med sosialisering o.l.!! Gleder meg til å overta en av disse skjønningene ;0))

  Randi

  SvarSlett
 2. Hei Beathe¨
  Moro å følge med småtissene, de er jo bare herlige ;o) Det er no fremover livet begynner, gleder meg til det blir valper her i huset også. Og at en får lyst til å beholde alle selv er sikkert og vist, men da er det greit at fornuften sier STOPP :o)Hilsen Bente og gjengen ved Kennel Fanakka's

  SvarSlett
 3. Eit lie livstegn frå oss i Sykkylven. Vi følger med på tekst og bilder i spenning. Utrulig kor fort kvalpane utvikler seg og blir meir sjarmerande for kvar dag som går. Her går dagane med til å planlegge korleis vi skal ordne med alt rundt hunden. Snakker og besøker andre "hundefolk" og får råd og tips. Vil gjerne ta oss eit besøk til Ulsteinvik og sjå småtassane om ikkje så lenge - når det passar.

  Helsing May- Jorunn og co.

  SvarSlett
 4. May Jorunn! Er bare å komme når dere vil. Er hjemme stort sett hver dag, og er hjemme til helga.
  Valpene er jo så gode nå også, så blir moro for dere se dem :)
  Bente! Ja er godt fornuften sier nei, når følelsene sier en vil ha alle de søte små.
  Randi, vi prøver så godt vi kan å gi dem et godt utgangspunkt, må jo det når jeg har funnet så fine valpekjøpere =)

  SvarSlett