lørdag 22. august 2009

Oppfordring


Hei alle :-)

Tenkte bare å hive inn en liten oppfordring her. Følg med på tennene til valpene nå, kan hende noen må trekkes. Har så langt måttet trekt to fremtenner på Ailo, og må nok ta hjørnetennene nede nå neste uke. De nye tennene kommer opp på innsiden av de gamle, og klarer dermed ikkje å løsne de gamle nok til at de detter ut :-( Liker ikkje å bedøve dyr så ofte, men er vel tross alt bedre å fikse tennene nå, enn at han skal få problemer med de når han blir eldre, fordi de blir feilstilt.

Ellers har vi vert gjennom fôrbytte her, og Ailo går nå på Eukanuba. Han fungerer mye bedre på det, mindre mas om mat, og bedre avføring enn med RC.

Skal også avgårde på agilitystevne neste helg, bare for å kikke på. Gleder meg til å etterhvert starte treningen for fullt med sprettballen her. Å hoppe opp i sofaen går jo som en lek nå :flire:

5 kommentarer:

 1. Vi venter også på at de siste hjørnetennene skal ut... forhåpentligvis i løpet av uka -hvis ikke blir det trekking her også.. :( Har mistet to fra før.. Godt å høre at han fungerer bra på nytt for da..
  Å hoppe opp i sofaen er stas, helt til mamma kommer.. he,he... særlig når han er våt, og vil gni seg tørr oppi der.... :)

  SvarSlett
 2. To er ute her og ja, de to nede må nok ha hjelp.

  Ailo hopper ikkje opp i sofaen uten at det sitter noen der. Plutselig har du en diger valp i fanget :P Godt å høre at det ligger til kullet, vi får skylde på Beathe ;-)

  SvarSlett
 3. Godt dere følger med :) De tenna kan være lunefulle.

  Hehe.. kan godt ta på meg skylden for at de er noen kosegriser ;)

  SvarSlett
 4. Takk for oppfordringa. Med nærmare ettersyn ser eg at Bella har doble sett på 3 hjørnetenner, den eine har reist av seg sjølv. Då blir det vel tur til vetr. her og! Dei må sitte skikkelig fast for ho gnager på bein og drarleikekamper mange gongar for dag. Ellers hadde vi besøk av hund og eigarvenner idag og Bella tok det heile eigentlig med ro- heilt til ho glefste inn i ankelen til ho som eig den andre hunden. Velger å tru det var litt uheldige omstendigheiter som gjorde det. Ho skulle stige over Bella som låg på golvet med bein og steig muligens litt bort i henne og kom i tillegg litt fort på ho. Bella reagerte med plutselig bjeffing og beit altså henne i ankelen. Skikkelig ekkelt, ho har aldri vore i nærheita av å reagere slik så eg håper det var eit eingongstilfelle. Vi reagerte ganske raskt med å ta i henne og seie nei i tillegg fikk ho gå ut. Dei begynner å bli ganske så store desse dyra så det ein fordel å ha kontroll over slik adferd. Men det er vel ein gong slik at vi aldri kan vite, dyr reagerer ofte primitivt og uventa utifrå menneskelig tankegang.

  May Jorunn

  SvarSlett
 5. Ein liten notis frå Sykkylven igjen.
  Vi var med dyrlegen idag pga dei tennene. Han meinte at det var for tidlig å evt. trekke hjørnetennene då dei nye ikkje hadde kome så langt og at veksten av dei ville gjere dette til ein naturlig tannfelling - vi skulle sjå det an i ein mnd. Det er vel ulike meiningar om denne saken og...

  May- Jorunn

  SvarSlett