onsdag 5. august 2009

lite b-kulltreff :)

Idag kom Bella med familie fra Sykkylven, Luna med familie fra Ulsteinvik. Og jeg stilt med Enya, Albert og mamma Ceila.
Utrolig morsomt å møtes =)
De to valpene var like som tro dråper vann. Vi hadde store problem se forskjell. Da vi endelig klarte skille dem på Bella sine mørke poter, dyppa dem begge seg i gjørme å blei enda likere.

Vi kosa oss med kaffi og kake som May Jorunn hadde med, og fikk snakka en del hund. Håper vi kan gjenta det om ikke så alt for lenge!=)


To dråper vannCelia tar en svømmetur i varmenLuna har veldig lyst leke med Onkel Albert
LunaLuna?


Bella

Bella og Enya

May Jorunn


Enya svømmer for første gang! =)

4 kommentarer:

 1. Så koselig, skulle ønske jeg bodde nærmere!!! Da kunne vi også vært med.....
  Ja, så like de er.. synes de ligner på Enya i fargene, litt gråere enn Bellus iallefall?! Herlig var de!!

  SvarSlett
 2. Takk for en kjempehyggelig dag! Det var veldig hyggelig å bli kjent med Bella og familien! Jeg tror Luna har kosa og herja seg max, hun har i hvertfall sovet siden vi kom hjem. Måtte rett i dusjen da, og var for en gangs skyld eksemplarisk både i dusjen og i tørkingen etterpå (tipper hun var for sliten til å gjøre motstand;)). Var moro å se likehetene mellom søstrene, både de ytre og væremåten. Litt redd for at Luna var litt voldsom med Bella noen ganger, men håper at hun fikk noen "kakker" tilbake;) Håper besøket kan gjentas flere ganger, de har nok godt av å være sammen! (ihvertfall visst de kommer gjennom samværet med helsa i behold;)). Det hadde jo vært moro å få til en gjenforening med alle valpene da, de må viprøve på en gang..:)

  SvarSlett
 3. Det var utrolig koselig!! Håper vi kan ordne et treff for alle en gang =)

  Vi får se an Luna og Bella når dem blir eldre.. dem har like sterk personlighet ser det ut som ;)

  Albert er venn med alle, hann og tispe. Men kullbroren, dem er bare uvenner. Møttes første gang på ei utstilling i sverige, 6mnd gammel, og bare dem så hverandre så ble det knurring. Å sånn har det vært etter. De begge går greit sammen med andre.

  SvarSlett
 4. Takk for kjekt treff for både firbeinte og oss andre. Bella var nok litt forsiktig i starten men kom seg etterkvart som ho fikk oversikt over situasjonen. Har aldri sett ho i sånn vigør! Var totalt utslitt igår og låg omtrent i dusjen mens ho blei sjamponert og dusja - ingen protester. Veldig deilig med nyvaska kvalp då - så det blei masse kosing og nussing igårkveld. Ser forressten ut for at det kan bli ein rolig dag idag også. Vil ikkje ha frokost ein gong, berre ligge rett ut på golvet. Veldig kjekt å treffast og observere korleis dei har det ilag desse hundane våre.

  SvarSlett