søndag 30. august 2009

Eurasierspesialen

Da er jeg vel hjemme fra Eurasierspesialen. Var utrolig moro å møte Camilla og Bellus igjen. Store fine gutten! Han og Luna fikk hilst og lekt litt samen =)

Jeg var så heldig jeg fikk låne Luna i helgen, kjempekos å kunne ha med henne på tur. Hun oppførte seg eksemplarisk i bilen, i møte med de andre hundene, og vanlig Eurasierskeptis til noen folk. Gikk bra med henne i ringen, løp fint og stilte seg opp (med noen sitter :p ), likte ik særlig at dommeren sjekka tenner, men med litt luring med pølse, fikk dommeren ta på henne.

Hun ble best i sin klasse, og gikk mot Enya (som vann 6-9mnd klassen) til slutt. Enya trakk det lengste strået og ble beste tispe og BIM-valp på spesialen! =)
Bellus var blitt en veldig stor og flott valp, en utrolig kropp på den gutten. Med litt trening i ringen, kanskje han kan vise seg mer en "glimtvis bra" :p Han vann sin klasse, og gikk mot den som ble BIS-valp, denne valpen var da noe eldre, rørte seg bra og mer utviklet, så da ble det Bellus som måtte gi tapt i den runden.
Men utrolig flott av både Luna og Belllus å vinne sine klasser!! =) *stolt*

Går litt i stå her, så får ikke til legge opp bilder, skal se om jeg får til etterpå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar