onsdag 18. november 2009

Besøk med Bella i Sykkylven :)


Enya 10mnd :)


Vakre Bella - 7mnd gammel
Idag hadde jeg, Enya og Celia en koselig besøk hos Bella med familie i Sykkylven. Vi fikk en god unnskyldning til å dra innover, da dem ville jeg skulle se på en tulleatferd som Bella hadde fått for seg.
Etter mine erfaringer og det jeg kunne se, så var dette enkelt å plukke av henne med rett trening. Og det klarer dem fint :) Bella er veldig lærenem og May Jorun flink til å trene med henne.

Bella er ei herlig jente, som har vokst kjempemye siden jeg så henne i sommer!! Fått en fantastisk flott pels, så lang og med et morsomt fargespill.

Celia får litt kos med May Jorun


Celia og Enya tar seg en slurk vannBella og Enya
Bella og Enya fann tonen :)


Morsomt å leke!!

Var jo nesten så en ikke så forskjell på desse to. Enya mer grått i seg enn Bella, men ellers var dem veldig like. Ikke så alt for ulik kroppbygning heller.
Bella noe kraftigere og stuttere enn Enya, slekter nok mye på Tilo i kroppen.

1 kommentar:

  1. Hei :)
    Det er så moro å se hvor forskjellig de er... Skulle nesten ikke tro de var i familie hvis du kun ser på fargene... Det er jo det som er spennende og int med rasen vår -du vet ikke helt hva du får av farger før det har gått noen mnd eller kanskje år, ser jo bare på Celia.
    Men vakre er de alle på hver sin måte!!
    Håper at Beathe kom med noen gode treningstips til denne tulle tingen.. er ikke bestandiig så mye som skal til før det gir gode resultater!! Stå på!

    SvarSlett